Programi i studimit: Gjuhë Spanjolle me profil Gjuhe- letersi dhe qyteterim Hispanik


Për të marrë më shumë informacione mbi kurrikulën e këtij programi studimi ju lutemi të kontaktoni universitetin.

Kthehu te Lista