Programi i studimit: Histori-Gjeografi


Lenda Viti Semestri Kreditet
Anglisht 1 1
Frëngjisht 1 1
Italisht 1 1
Filozofi 1 Semestri 1
Gjeografi fizike e përgjithshme 1 Semestri 1
Arkeologji e pergjithshme 1 Semestri 1
Lindja dhe Greqia antike 1 Semestri 1
Roma e vjetër 1 Semestri 1
Bazat e Gjeologjisë 1 Semestri 2
Gjeomorfologjia 1 Semestri 2
Kultura Ilire ne Bronx-Hekur 1 Semestri 1
Kultura qytetare ilire 1 Semestri 2
Latinisht 1 1
Praktikë në terren 1 Semestri 2
Praktikë në terren 2 Semestri 2
Latinisht 1 2
Histori e popullit shqiptar (antikitet -mesjete) 2 Semestri 1
Histori e mesjetes boterore 2 Semestri 1
Gjeografi fizike e botes 2 Semestri 1
Etnologji 2 Semestri 1
Histori e re bashkekohore e Shqiperise 2 Semestri 2
Histori ballkani 2 Semestri 2
Gjeografi fizike e Shqiperise 2 Semestri 2
Gjeografi social-ekonomike e Shqiperise 2 Semestri 2
Gjeografi e popullsise 2
Kultura qytetare ilire 2 Semestri 2
Kultura Ilire ne Bronx-Hekur 2 Semestri 1
Gjeomorfologjia 2 Semestri 2
Bazat e Gjeologjisë 2 Semestri 2
Roma e vjetër 2 Semestri 1
Lindja dhe Greqia antike 2 Semestri 1
Arkeologji e pergjithshme 2 Semestri 1
Gjeografi fizike e përgjithshme 2 Semestri 1
Filozofi 2 Semestri 1
Italisht 1 2
Frëngjisht 1 2
Anglisht 1 2

Kthehu te Lista