Programi i studimit: Menaxhim i Ndërrmarrjeve të vogla dhe të mesme (Program në Gjuhë Angleze)


Për të marrë më shumë informacione mbi kurrikulën e këtij programi studimi ju lutemi të kontaktoni universitetin.

Kthehu te Lista