UniversitetiFakulteti Dega Kuotat e mbetura Piket e fituesit te fundit Mesatare 3Vite Mesatare MSH Mesatare VKM
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Historisë dhe FilologjisëGjuhë-Letërsi168168.357.47.87
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Historisë dhe FilologjisëHistori20744.27.347.857.59
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Historisë dhe FilologjisëGjeografi13763.47.836.857.34
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Historisë dhe FilologjisëGazetari39826.28.198.558.37
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Historisë dhe FilologjisëArkeologji13702.47.096.766.92
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësBiologji 21798.178.517.357.93
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësBioteknologji30805.178.478.48.44
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësKimi31582.336.316.136.22
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësKimi Industriale dhe Mjedisore42541.675.456.76.08
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësKimi dhe Teknologji Ushqimore156186.586.846.71
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësMatematikë218298.067.297.68
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësFizikë66624.786.785.366.07
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësInformatikë12862.429.227.748.48
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësTeknologji Informacioni dhe Komunikimi30838.138.418.978.69
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave të NatyrësInxhinieri Matematike dhe Informatike14832.58.137.287.71
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhëAngleze38839.448.428.28.31
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Frënge23577.16156865.716.346.02
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Gjermane10753.467.76.096.89
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Italiane23724.29411767.366.196.78
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Greke42585.41176475.816.256.03
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Turke31578.3725495.716.496.1
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Ruse53558.77083335.387.386.38
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Spanjolle me profil Gjuhe- letersi dhe qyteterim Hispanik9555.26315795.416.756.08
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Angleze (Sarandë)25587.265.816.416.11
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave SocialePsikologji 17834.558.887.558.21
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave SocialePunë Sociale 40817.328.297.888.09
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave SocialeFilozofi20746.717.727.347.53
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave SocialeSociologji20797.47.748.17.92
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave SocialeShkenca Politike54824.668.417.918.16
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i Shkencave SocialeAdministrim dhe Politika Sociale28824.318.787.538.16
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i EkonomiseAdministrim -Biznes21856.328.867.17.98
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i EkonomiseEkonomiks40885.818.987.538.26
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i EkonomiseFinancë12914.29.379.039.2
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i EkonomiseInformatikë Ekonomike23925.319.538.248.89
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i EkonomiseAdministrim-Biznes (Sarandë)82537.026.627.226.92
UNIVERSITETI I TIRANËSFakulteti i DrejtësisëDrejtësi 30859.198.498.178.33
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i MjekësisëMjekësi e Përgjithshme0139094.29.949.449.69
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i MjekësisëFarmaci3134161.53339.99.119.5
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Mjekësisë DentareStomatologji5136797.59.948.989.46
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Shkencave Mjekësore TeknikeInfermieri e Përgjithshme11124306.46679.487.818.64
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Shkencave Mjekësore TeknikeMami 1122349.03339.378.018.69
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Shkencave Mjekësore TeknikeTeknikë Laboratori24130291.23339.569.029.29
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Shkencave Mjekësore TeknikeFizioterapi14129941.93339.168.849
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Shkencave Mjekësore TeknikeLogopedi12132313.39.539.079.3
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i Shkencave Mjekësore TeknikeTeknikë Imazherie16130551.16679.498.849.16
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave ShoqëroreGjuhë -Letërsi626.3707142866.795.556.17
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave ShoqëroreGazetari dhe Komunikim505.9370588246.196.576.38
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave ShoqëroreHistori617.2361764717.815.386.59
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave ShoqëroreGjeografi516.0967647065.886.676.27
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësMatematikë469.4663333336.957.357.15
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësFizikë577.0890714297.456.857.15
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësInformatikë486.0256.175.996.08
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësBiologji -Kimi528.6766.356.046.2
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësInfermieri e Përgjithshme310.35657.66.717.16
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësInfermieri (Mami) 38.826.46.26.3
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të NatyrësInfermieri (Fizioterapi)810.187333337.677.177.42
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitPsikologji249.0708333336.585.626.1
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitPunë Sociale298.97896.416.346.37
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitMësuesi për Arsimin Fillor278.1036666676.495.936.21
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitMësuesi për Arsimin Parashkollor98.9815833336.176.756.46
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitEdukim Fizik dhe Sporte032.3496.26.466.33
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitPedagogji muzikore2863.187.87.397.6
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Shkencave të EdukimitPikturë e grafikë2380.8298.167.17.63
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti EkonomikAdministrim - Biznes486.2488333336.676.016.34
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti EkonomikFinancë - Kontabilitet237.087.716.286.99
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti EkonomikTurizem 586.426.816.756.78
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Angleze109.042256.17.056.58
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Italiane508.4318888896.36.486.39
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Gjermane417.176256.747.387.06
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i Gjuhëve të HuajaGjuhë Frënge447.1309791677.425.886.65
UNIVERSITETI "LUIGJ GURAKUQI" SHKODËRFakulteti i DrejtësisëDrejtësi1346.6946.945.96.42
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Shkencave të NatyrësBiologji -Kimi335.7356.765.66.18
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Shkencave të NatyrësFizikë dhe Teknologji Informacioni285.9303333336.246.056.15
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Shkencave të NatyrësMatematikë-Informatikë294.2693756.085.976.02
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Shkencave të NatyrësTeknologji Informacioni375.783755.826.656.24
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Shkencave të NatyrësInfermieri e pergjithshme195.6055.757.026.38
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Shkencave të NatyrësInfermieri Mami345.586.026.186.1
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreHistori - Gjeografi395.286.525.526.02
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreGjuhë -Letërsi Shqipe305.54491666775.336.16
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreGjuhë Letërsi Angleze255.60216.565.796.17
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreGjuhë Letërsi Italiane246.2647083336.775.936.35
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreGjuhë Letërsi dhe Qytetërim Grek226.3955.237.126.18
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreMësuesi për Arsimin Fiillor304.8656.465.676.07
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreMësuesi për Arsimin Parashkollor245.3186256.716.316.51
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreKontabilitet - Financë 394.11855.757.246.49
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreAdministrim -Publik495.6947865.946.326.13
UNIVERSITETI "EQEREM CABEJ" GJIROKASTËRFakulteti i Edukimit dhe Shkencave ShoqëroreEkonomi Turizem313.976.565.976.27
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneAdministrim dhe Politika Sociale116.2465.886.66.24
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneMatematikë- Fizikë137.6037.696.597.14
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneMatematikë Informatikë166.7583333336.245.876.05
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneTeknologji Informacioni316.761256.616.026.31
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneInfermier i Përgjithshëm26.80257.56.016.75
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneBiologji-Kimi276.0356.55.846.17
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneMami56.00226.275.746.01
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i EkonomisëFinancë- Kontabilitet475.976255.926.116.01
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i EkonomisëMenaxhim575.926.335.726.02
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i EkonomisëAdministrim Biznesi ne Marketing625.85555.366.696.03
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i EkonomisëAdministrim Biznesi ne Turizëm605.725.656.746.2
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Edukimit dhe FilologjisëGjuhë-Letërsi416.3596666676.726.266.49
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Edukimit dhe FilologjisëHistori - Gjeografi186.1941428576.256.426.33
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Edukimit dhe FilologjisëArsimi fillor Klasa I- VI235.0040727276.66.286.44
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Edukimit dhe FilologjisëArsim parashkollor64.695286.285.756.02
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Edukimit dhe FilologjisëGjuhë Angleze94.86865.66.926.26
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Edukimit dhe FilologjisëGjuhë dhe Kulturë Frënge275.9854285717.87.217.5
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i BujqësisëAgroushqim345.8842857146.146.176.15
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i BujqësisëInxhinieri Agronomike535.8693756.195.956.07
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i BujqësisëMjekësi e Bimëve dhe Hortikulturë385.9392857145.966.556.25
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i BujqësisëAgrobiznes456.1712727276.285.966.12
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakukteti i Teknologjisë së InformacionitShkenca Kompjuterike34562.1156.296.146.21
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakukteti i Teknologjisë së InformacionitSistemet e Informacionit41585.17415675.896.896.39
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakukteti i Teknologjisë së InformacionitTeknologji Informacioni38689.96018916.076.626.35
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakukteti i Teknologjisë së InformacionitMatematikë -Informatikë52581.41795927.386.757.07
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakukteti i Teknologjisë së InformacionitInformatikë -Anglisht20594.97475866.516.386.44
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakukteti i Teknologjisë së InformacionitMultimedia dhe Televizioni Dixhital38610.33136366.277.236.75
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitAdministrim Biznesi427113.9565226.937.297.11
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitMenaxhim - Marketing376602.8977276.266.956.6
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitShkenca Ekonomike3563007.125.486.3
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitFinancë -Kontabilitet116448.1136366.186.726.45
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitBankë Financë166016.3333336.575.476.02
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitMenaxhim Hotel Restorant306354.6153856.775.946.35
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitMenaxhim Turizëm Kulturor286022.3255815.76.346.02
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i BiznesitMenaxhim Turizëm Arkeologjik306017.08333366.036.02
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitGjuhë Angleze12699.246.597.156.87
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitMësuesi për Arsimin Fillor12732.347.476.647.05
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitMësuesi për Arsimin Parashkollor15706.527.456.927.18
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitGjuhë Letërsi -Anglisht3664.76888225.977.386.67
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitGjermanisht-Anglisht2661.516.257.266.75
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleInfermieri e Pergjithshme5775.78337.847.347.59
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleMami3727.9530637.658.237.94
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleFizioterapi9726.32592597.996.617.3
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleNavigacion dhe Menaxhim Detar156040.3529416.066.026.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleSpecialist Elektrik (2- vjeçar)146073.1041675.976.186.07
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleHidroteknikë Ujësjellës Kanalizime (2- vjeçar)195919.8409095.95.945.92
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleAsistencë Stomatologji(2- vjeçar)9612.59639145.966.456.21
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleMenaxhim Ndërtimi (2- vjeçar)285938.441865.836.045.94
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleMenaxhim Transporti (2- vjeçar)196006.69444466.016.01
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleAsistencë Ligjore (2- vjeçar)146257.8636366.65.926.26
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleAsistencë Administrative (2- vjeçar)135989.9411765.566.425.99
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleTeknologji Automobilash (2- vjeçar)96223.5555566.036.426.22
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleSpecialist Rrjetesh Kompjuterike (2-vjeçar)255971.5918376.275.675.97
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Studimeve ProfesionaleInformatikë Praktike (2- vjeçar)235977.0434786.385.585.98
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Shkencave Politike dhe JuridikeDrejtësi166.6516666677.276.036.65
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Shkencave Politike dhe JuridikeShkenca Politike20669.42722226.657.096.87
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Shkencave Politike dhe JuridikeAdministrim Publik24637.498746.137.526.82
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Shkencave Politike dhe JuridikePolitikë Ekonomike25583.61033335.946.456.19
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Shkencave Politike dhe JuridikeMarrëdhënie me Publikun29698.41069777.056.736.89
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i Shkencave Politike dhe JuridikeHistori9666.16333336.696.396.54
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)Inxhinieri Informatike1012998.39.548.999.27
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)Inxhinieri Elektronike1112729.1859.388.879.13
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)Inxhinieri Telekomunikacioni2312564.39.458.318.88
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE)Inxhinieri Elektrike (Automatizim i Industrisë)511257.87.888.718.3
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE)Inxhinieri Elektrike (Energjitike)1111657.88.348.158.25
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)Inxhinieri Mekanike810408.38.136.647.38
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)Inxhinieri Tekstile dhe Modë269747.786.827.957.39
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)Inxhinieri Materiale126590.656.36.136.21
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)Inxhinieri Ndërtimi2112208.812889.198.218.7
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)Inxhinieri Hidroteknike610974.398.098.338.21
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)Inxhinieri Mjedisi2211282.268.687.297.98
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)Inxhinieri Gjeodezi510877.18.217.757.98
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU)Arkitekturë (Arkitekt) 1412629.849.139.149.14
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU)Arkitekturë (Urbanist) 712019.36758.589.068.82
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)Shkencat e Tokës447839.0636.597.537.06
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)Inxhinieri Gjeoinformatike27842.386.216.196.2
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)Inxhinieri Gjeoburimesh236050.96.26.676.44
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)Inxhinieri Gjeomjedis78050.687.875.976.92
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF)Inxhinieri Fizike627890.5757.137.337.23
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierise Matematike dhe Inxhinierise Fizike (FIM dhe IF)Inxhinieri Matematike326424.755.597.166.38
UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANËSFakulteti i Shkencave të LëvizjesShkencat e Lëvizjes051.56.837.767.3
UNIVERSITETI I SPORTEVE I TIRANËSFakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe RekreacionitFushat e Veprimtarisë Fizike, të Shëndetit dhe të Rekreacionit0417.066.926.99
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësMuzikologji092.39.527.688.6
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësKompozim0139.68.117.187.65
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësDirizhim2156.469.297.538.41
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësPiano3158.627.746.87.27
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësViolinë0157.16.916.796.85
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësViolonçel 1162.769.837.088.46
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësViolë2137.966.495.846.16
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësKitarë2137.226.446.316.37
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësKontrabas1131.97.086.216.65
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësFlaut2170.398.697.558.12
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësKlarinetë0141.48.576.737.65
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësFagot1159.387.467.517.48
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësKorno1158.646.626.856.74
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësKanto0108.367.696.427.06
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i MuzikësPedagogji Muzikore 392.527.065.786.42
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Arteve të BukuraPikturë0105.377.278.277.77
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Arteve të BukuraSkulpturë0130.837.636.026.83
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Artit SkenikRegji Filmi dhe TV2131.486.225.946.08
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Artit SkenikRegji2100.747.316.276.79
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Artit SkenikAktrim4152.987.066.616.83
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Artit SkenikKoreografi397.888.037.927.98
UNIVERSITETI I ARTEVE I TIRANËSFakulteti i Artit SkenikSkenografi -Kostumografi4127.568.326.27.26
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Mjekësisë VeterinareMjekësi Veterinare106.6426.997.787.38
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Mjekësisë VeterinareMenaxhim Veterinar265.2746.035.695.86
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Ekonomisë dhe AgrobiznesitMenaxhim Agrobiznesi116.318457.657.137.39
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Ekonomisë dhe AgrobiznesitEkonomi dhe Politikë Agrare76.232957.167.427.29
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Ekonomisë dhe AgrobiznesitFinancë Kontabilitet47.76348.969.29.08
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Ekonomisë dhe AgrobiznesitEkonomiks i Aplikuar67.019558.787.638.21
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Ekonomisë dhe AgrobiznesitInformatikë Biznesi67.06238.5188.26
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Ekonomisë dhe AgrobiznesitMenaxhim Turizmi rural146.164557.117.37.21
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitMbrojtje Bimësh605.4096.215.816.01
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitHortikulturë764.37045.786.356.07
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitProdhim Bimor945.4366.675.416.04
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitZootkn dhe Biznes Blegtoral1005.4636.026.136.07
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitAkuakulturë dhe Menaxhim Peshkimi874.4646.286.116.2
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bioteknologjisë dhe UshqimitTeknologji Agroushqimore166.01927.386.77.04
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bioteknologjisë dhe UshqimitVreshtari Enologji784.3925.946.266.1
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Shkencave PyjoreMbarështim Pyjesh323.95016.575.976.27
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Shkencave PyjorePërpunim Druri475.4455.686.436.05
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeInxhinieri Mekanike245.3396.037.076.55
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeInxhinieri Navale325.4631111115.976.926.44
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeInxhinieri Elektrike105.3155.516.596.05
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeNavigacion365.78555.297.066.18
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeBiologji526.0953756.296.356.32
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeKimi255.7176.376.016.19
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeFizike28654.90833337.376.566.96
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeMatematike255.2278333336.135.916.02
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeInformatike475.7881666675.566.936.25
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeTeknologji Informacioni495.755.537.166.34
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave TeknikeShkenca Kompjuterike435.8708333335.666.986.32
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shendetit PublikInfermieri e pergjithshme96.255.736.786.25
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shendetit PublikInfermieri Mami66.056.495.66.05
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneGjuhe Shqipe dhe Letersi405.9636666676.096.366.22
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneDrejtesi604.9455.796.616.2
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneGjuhe angleze415.4756666675.796.296.04
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneGjuhe italiane285.77055.257.66.42
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneMesuesi per Arsimin Fillor465.9243333336.375.776.07
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneMesuesi per arsimin Parashkollor334.1796.255.936.09
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumanePedagogji e specializuar156.6621666676.456.786.61
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i Shkencave HumaneHistori-Gjeografi416.043756.126.286.2
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i EkonomiseFinance1176.22516.835.716.27
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i EkonomiseKontabilitet836.1112857146.645.56.07
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i EkonomiseAdministrim biznesi935.73395.636.566.09
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i EkonomiseMarketing626.1684166676.136.916.52
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i EkonomiseEkonomiks1015.7647857145.047.26.12
UNIVERSITETI "ISMAIL QEMALI" VLORËFakulteti i EkonomiseMenaxhim turizmi785.81116.235.866.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGjuhë shqipe dhe Letërsi4859.652733336.096.086.09
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEHistori - Gjeografi47586.536.276.4
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGjeografi dhe Gjuhë Italiane3853.356.935.226.08
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEHistori dhe gjuhe germane1950.256.046.286.16
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGjuhë Angleze4850.45.428.356.88
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGjuhë Frënge2448.35.776.356.06
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGjuhë Italiane4447.183333335.796.236.01
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGazetari4160.966666676.456.056.25
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGazetari dhe Gjuhë Angleze3760.556.186.656.41
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESBiologji - Kimi6559.96.975.86.38
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESMatematikë - Fizikë5858.66.65.586.09
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESMatematikë - Fizikë5858.68.597.598.09
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESTeknologjitë e Informacionit7145.720833335.636.66.12
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESTeknologji Laboratori(2 vjeçar)1655.5255.835.035.43
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESTeknologji Laboratori(2 vjeçar)1655.5256.235.525.88
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRESMatematikë Informatike5359.108333335.816.416.11
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKEInfermieri e Përgjithshme868.87.366.867.11
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKEInfermieri - Mami1656.856.635.456.04
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKEFizioterapi3254.96.265.876.07
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKELogopedi3953.95.86.26
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKEImazheri3756.855.7676.38
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKETeknik Laboratori3655.85.946.136.03
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITMësuesi për Arsimin Fillor5957.416666676.236.556.39
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITMësuesi për Arsimin Parashkollor2555.083333335.66.476.03
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITEdukim Qytetar4744.456.066.716.39
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITPunonjës Social3751.983333336.796.146.46
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITFilozofi - Sociologji4544.155.696.966.33
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITPsikologji5455.641666676.186.266.22
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE TE EDUKIMITEdukim Fizik dhe Sporte05.8571428577.785.216.5
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKAdministrim - Biznes7850.46256.445.696.06
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKFinancë - Kontabilitet5244.256.455.656.05
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKEkonomia dhe e Drejta7759.733333336.076.546.3
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKInformatikë Ekonomike7649.51256.016.396.2
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKEkonomi Turizmi5644.16.225.96.06
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKAdministrim Biznesi dhe Inxhinieri5549.448755.596.986.29
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKShkenca Juridike në Biznes5853.958333337.196.096.64
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI EKONOMIKShkenca Juridike në Sektorin Publik3855.556.576.116.34
UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCËFakulteti i Shkencave të Natyrës dhe HumaneFilozofi-Sociologji355.9035.996.196.09
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitPsikologji Socilogji16727.85713957.236.076.65
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR MOISIU" DURRËSFakulteti i EdukimitEkspert ne Proceset e Formimit11625.72092026.256.726.48
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitAgromjedis dhe Ekologji165.05446.857.197.02
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËSFakulteti i Bujqësisë dhe MjedisitAgromekanizim885.21556.046.176.1
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE)Inxhinieri Mekatronike2111494.27.98.678.29
UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI" ELBASANFAKULTETI I SHKENCAVE HUMANEGjuhë gjermane2149.176666676.696.776.73
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)Inxhinieri Ekonomike3211085.188.27.938.07
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISË" Fakulteti i Inxhinierise Inxhinieri Softuerike356.196.16.276.19
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISË" Fakulteti i Ekonomisë Administrim Biznesi158.218.67.828.21
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISË" Fakulteti i Ekonomisë Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni127.357.687.017.35
AKADEMIA E FILMIT DHE MULTIMEDIAS MARUBI Film dhe Media Specialist i lartë në Film dhe Media me profil Kamera9437.96.467.18
AKADEMIA E FILMIT DHE MULTIMEDIAS MARUBI Film dhe Media Specialist i lartë në Film dhe Media me profil Montazh9438.337.387.86
AKADEMIA E STUDIMEVE TË APLIKUARA "REALD" VLORË Fakulteti i Shkencave Humane Menaxhim316.085.556.626.08
AKADEMIA E STUDIMEVE TË APLIKUARA "REALD" VLORË Fakulteti i Shkencave Humane Financë296.657.565.736.65
AKADEMIA E STUDIMEVE TË APLIKUARA "REALD" VLORË Fakulteti i Shkencave Mjekesore Infermieri526.156.735.576.15
AKADEMIA E STUDIMEVE TË APLIKUARA "REALD" VLORË Fakulteti i Shkencave Mjekesore Fizioterapi376.267.185.346.26
AKADEMIA E STUDIMEVE TË APLIKUARA "REALD" VLORË Fakulteti i Shkencave Mjekesore Farmaci366.587.1766.58
AKADEMIA E STUDIMEVE TË APLIKUARA "REALD" VLORË Fakulteti i Shkencave Mjekesore Stomatologji276.135.646.616.13
AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT Fakulteti i Drejtesise Drejtësi436146.056.236.14
AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT Fakulteti i Drejtesise E Drejtë Biznesi686456.556.346.45
AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT Fakulteti i Ekonomisë Ekonomi me profil "Financë Kontabilitet"606757.515.996.75
AKADEMIA PROFESIONALE E BIZNESIT Fakulteti i Ekonomisë Ekonomi me profil "Administrim Biznesi"516055.077.046.05
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËSDepartamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te AplikuaraElektro-Mekanikë (2 vjeçar)704.945.114.784.94
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËSDepartamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te AplikuaraTeknologji Automjetesh (2 vjeçar)835.235.45.055.23
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËSDepartamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te AplikuaraMekatronikë (2 vjeçar)425.365.615.125.36
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËSDepartamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te AplikuaraTeknologji Ajrimi dhe Kondicionimi (2 vjeçar)575.295.64.985.29
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËSDepartamenti Elektro Mekanike dhe Sisteme te AplikuaraTeknologji Ndërtimi (2 vjeçar)245.485.485.485.48
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËS Departamenti i Teknologjisë së Informacionit Teknologji Informacioni dhe Komunikimi (2 vjeçar)875.275.065.485.27
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËS Departamenti i Teknologjisë së Informacionit Elektronikë (2 vjeçar)715.345.65.085.34
KOLEGJI PROFESIONAL I TIRANËS Departamenti i Teknologjisë së Informacionit Database dhe Web Design (2 vjeçar)695.425.65.245.42
KOLEGJI PROFESIONAL PRIVAT "IVOCLAR VIVADENT & PARTNERS"FAKULTETI I TEKNIKAVE DENTARETEKNIKË E LARTË DENTARE106.26.126.286.2
SHKOLLA E LARTË "NEHEMIAH GATEWAY" Fakulteti Biznes dhe Teknologji Biznes dhe Ekonomi1270.258.88.218.51
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedër" Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit  Arsimi Parashkollor dhe Fillor3252.088.596.287.44
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedër" Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit  Gjuhë dhe Letërsi Angleze45506.477.937.2
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedër" Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit  Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji2848.027.476.266.86
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedër"Fakulteti i Shkencave HumaneDrejtësi5455.238.157.627.89
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedër"Fakulteti i Shkencave HumaneShkenca Islame2378.096.876.826.84
KOLEGJI UNIVERSITAR "Bedër"Fakulteti i Shkencave HumaneShkenca Komunikimi52487.216.646.92
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos" Fakulteti Ekonomik Menaxhim Biznes446.146.935.346.14
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos" Fakulteti Ekonomik Menaxhim Turizmi276.26.26.196.2
KOLEGJI UNIVERSITAR "Logos" Fakulteti i Shkencave te Aplikuara Informatikë e Zbatuar326.747.186.766.97
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti Ekonomik Administrim Biznes89646.156.646.4
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti Ekonomik Financë Bankë8964.46.276.616.44
KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI Fakulteti i Drejtësisë Drejtësi12061.25.776.476.12
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Drejtesisë dhe Shkencave Sociale e Politike Drejtësi3466.66.027.36.66
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Drejtesisë dhe Shkencave Sociale e Politike Shkenca Politike2267.16.337.16.71
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Drejtesisë dhe Shkencave Sociale e Politike Psikologji1862.75.596.956.27
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Drejtesisë dhe Shkencave Sociale e Politike Edukim Fizik e Sporte8224.046.335.696.01
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonimisë Financë-Kontabilitet2970.87.436.737.08
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonimisë Manaxhim Biznesi2260.45.66.496.04
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonimisë Informatikë e Aplikuar2078.78.257.497.87
UNIVERSITETI MARIN BARLETI Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonimisë Arkitekurë1525.646.556.286.41
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM Fakulteti i Drejtësisë Drejtësi5979.647.188.287.73
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore Menaxhim Biznesi3670.686.316.416.36
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore Financë-Bankë1479.687.367.757.56
KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore Psikologji2868.165.886.446.16
SHKOLLA PRIVATE E ARSIMIT TË LARTË "PAVARËSIA" Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore Drejtësi706.246.466.036.24
SHKOLLA PRIVATE E ARSIMIT TË LARTË "PAVARËSIA" Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore Ekonomi666.0866.176.08
SHKOLLA PRIVATE E ARSIMIT TË LARTË "PAVARËSIA" Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Shoqerore Shkenca Politike257.246.737.767.24
SHKOLLA PRIVATE E ARSIMIT TË LARTË "PAVARËSIA" Fakulteti i Shkencave te Aplikuara Inxhinieri Informatike457.037.646.427.03
SHKOLLA PRIVATE E ARSIMIT TË LARTË "PAVARËSIA" Fakulteti i Shkencave te Aplikuara Arkitekturë236.97.276.526.9
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Ekonomisë Administrim Biznesi416777.186.036.6
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Ekonomisë Informatikë Ekonomike296006.155.926.03
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierisë dhe Shkencave të Aplikuara Inxhinieri Ndërtimi356557.886.016.95
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierisë dhe Shkencave të Aplikuara Inxhinieri Kompjuteike53593.15.856.586.21
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Ekonomike Shkenca Ekonomike me profil Administrim Biznesi906.015.766.266.01
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Ekonomike Shkenca Ekonomike me profil Financë Bankë dhe Kontabilitet646.186.236.136.18
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Ekonomike Shkenca Ekonomike me profil Biznes dhe Ligj136.056.175.926.05
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Ekonomike Informatikë Biznesi406.297.085.516.29
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Politike Shkenca Politike dhe Administrative me profil Shkenca Politike196.446.876.016.44
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Politike Shkenca Politike dhe Administrative me profil Administratë Publike 216.056.65.496.05
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Politike Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci296.215.856.576.21
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Politike Juridik906.016.495.536.01
UNIVERSITETI "MESDHETAR I SHQIPËRISË" Fakulteti i Shkencave Juridike dhe Politike Studime Psikosociale196.346.076.66.34
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Fakulteti i Drejtësisë E Drejtë Biznesi1326.637.765.56.63
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Fakulteti i Ekonomisë Menaxhim Biznesi1056.657.345.966.65
KOLEGJI UNIVERSITAR "QIRIAZI" Fakulteti i Ekonomisë Finance1076.767.336.196.76
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU) ADMINISTRIM BIZNESI Administrim-Biznesi me profil Menaxhim712.67.176.56.84
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU) ADMINISTRIM BIZNESI Administrim-Biznesi me profil Marketing40.36.135.96.02
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU) ADMINISTRIM BIZNESI Administrim-Biznesi me profil Kontabilitet-Financë1127.157.498.137.81
TIRANA BUSINESS UNIVERSITY (TBU) E DREJTE BIZNESI E Drejta e Biznesit255276.616.8
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Dentare Teknika Laboratorike Dentare385700.3333335.66.516.05
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Dentare Stomatologji336207.6666676.526.096.31
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekësore Infermieri e Përgjithshme1485597.3333336.385.966.17
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekësore Fizioterapi1205873.56.395.856.12
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknikë Laboratori Mjekësor536100.1256.185.826
UNIVERSITETI ALDENT Fakulteti i Shkencave Mjekësore Farmaci556734.5833336.786.496.63
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti Ekonomik dhe i Teknologjisë së Informacionit Financë - Bankë13309.657.938.79
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti Ekonomik dhe i Teknologjisë së Informacionit Menaxhim Biznesi11108.025.396.7
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti Ekonomik dhe i Teknologjisë së Informacionit Informatikë Ekonomike me profil Financë dhe Bankë8206.096.696.39
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti Ekonomik dhe i Teknologjisë së Informacionit Informatikë Ekonomike me profil Menaxhim Biznesi7605.887.076.47
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Komunikim Dizajn1906.966.376.67
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Komunikim - Marrëdhënie Publike5607.095.56.29
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Shkenca Politike6505.776.56.14
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Marrëdhënie Ndërkombëtare3205.316.856.08
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Psikologji5706.796.616.7
UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANËS Fakulteti Juridik Jurist i Përgjithshëm12805.926.186.05
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Farmacisë Farmaci4142.3486.557.28
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Mjekësisë Infermieristikë6130.937.655.976.81
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Mjekësisë Fizioterapi3324.316.336.746.54
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Mjekësisë Odontoiatri dhe Proteza Dentare3838.59.387.638.5
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Mjekësisë Mjekësi049.629.699.399.54
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Shkencave Ekonomike, Politike dhe Sociale Ekonomi Ndërmarrjeje4437.648.798.978.88
UNIVERSITETI KATOLIK "ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË" Fakulteti i Shkencave të Aplikuara Arkitekturë3048.57.858.158
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn Arkitekturë dhe Dizain Urban3536.3636.148.137.13
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn Art dhe Dizajn3932.3856.366.336.35
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn Inxhinieri Ndërtimi2834.1196.486.916.69
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban Planifikim dhe Menaxhim Urban4338.5057.327.777.55
UNIVERSITETI POLIS Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban Studime Mjedisore3132.8446.216.686.44
UNIVERSITETI POLISFakulteti per Kerkim dhe ZhvillimEfiçencë Energjitike ( 2 vjeçar)6626.4185.215.165.18
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Mjekësore Infermieri2955.72657.366.18
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Mjekësore Fizioterapi1366.0146.85.536.17
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Mjekësore Farmaci795.95355.896.976.43
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Mjekësore Stomatologji816.0808333336.656.266.45
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Shoqërore Shkenca Juridike1125.5456.236.476.35
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Shoqërore Shkenca Politike-Administrative635.4475.387.336.36
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Shoqërore Psikologji e Përgjithshme745.7767.057.417.23
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Shoqërore Mësuesi për Arsimin Parashkollor966.1196366676.416.26.3
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Shoqërore Mësuesi për Arsimin Fillor1026.0136666675.96.326.11
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave Shoqërore Anglisht667.3236666677.56.917.21
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Financë-Bankë1175.32455.937.096.51
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Menaxhim Biznesi1195.8413333335.976.26.09
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Teknologji Informacioni225.1168333335.696.886.28
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Inxhinieri Kompjuterike216.132257.776.697.23
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Inxhinieri Elektronike305.2418333336.126.556.33
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Inxhinieri Mekatronike215.642256.557.136.84
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Inxhinieri Elektrike185.88657.1377.07
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Dizajn235.4626.336.56.41
UNIVERSITETI PRIVAT ALBANIAN UNIVERSITY Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Arkitekturë196.5360833338.127.287.7
UNIVERSITETI EPOKAFakulteti i Arkitekturës dhe InxhinierisëArkitekturë127.367.487.247.36
UNIVERSITETI EPOKAFakulteti i Arkitekturës dhe InxhinierisëInxhinieri Ndërtimi96.987.756.26.98
UNIVERSITETI EPOKAFakulteti i Arkitekturës dhe InxhinierisëInxhinieri Kompjuterike277.677.3587.67
UNIVERSITETI EPOKAFakulteti i Arkitekturës dhe InxhinierisëInxhinieri Elektronike dhe Komunikimi Dixhital457.87.827.787.8
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Ekonomiks128.629.57.758.62
UNIVERSITETI EPOKAFakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave SocialeShkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare217.627.817.427.62
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Financë - Bankë737.927.518.347.92
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Administrim Biznesi287.727.627.837.72
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Financë - Bankë (shqip)476.556.866.236.55
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Marketing Ndërkombëtar dhe Menaxhim Logjistik277.58.096.97.5
UNIVERSITETI EPOKA Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Informatikë Ekonomike577.387.517.267.38
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe Shkencave Sociale Shkenca Kompjuterike21698.167.557.85
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe Shkencave Sociale Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare14179.728.859.28
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe Shkencave Sociale Psikologji467.548.157.85
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe Shkencave Sociale Drejtësi8627.957.47.67
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Ekonomisë Administrim Biznesi24249.979.299.63
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Ekonomisë "Administrim Biznesi" me profil "Kontabilitet"6139.598.859.22
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Ekonomisë Administrim Biznesi me profil "Financë"16319.917.678.79
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Ekonomisë "Administrim Biznesi" me profil "Marketing"1778.447.17.77
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Ekonomisë "Administrim Biznesi" me profil "Menaxhim"2589.338.989.16
UNIVERSITY OF NEW YORK TIRANA Fakulteti i Ekonomisë "Administrim Biznesi" me profil "Ekonomiks"6338.387.297.83
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISË" Fakulteti i Inxhinierise Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni426.276.036.516.27
KOLEGJI UNIVERSITAR "INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISË" Fakulteti i Ekonomisë Financë dhe Kontabilitet467.217.227.197.21
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Ekonomisë Financë277998.558.688.62
UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA Fakulteti i Inxhinierisë dhe Shkencave të Aplikuara Arkitekture165317.036.776.9
UNIVERSITETI I MJEKËSISË I TIRANËSFakulteti i MjekësisëShëndet Publik13130291.23339.039.069.05
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËSFakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU)Arkitekturë Interier dhe Dizajn1112151.39.457.78.57
  • Shpërndaj njoftimin: