Këndi i Maturantëve
Të dashur maturantë, ju që nuk e keni mbyllur akoma proçesin e regjistrimit, lutemi të kontrolloni kuotat e lira në portal sipas çdo programi studimi dhe të kontaktoni universitetin/fakultetin për programin ku jeni të interesuar të studioni.

Mundësinë për regjistrim e kanë vetëm ata aplikantë nga Raundi i parë ose i dytë, të cilët nuk rezultojnë të regjistruar në asnjë program studimi.